Николай Колев-Босия избухна в социалните мрежи срещу наглостта на руския посланик

...
Николай Колев-Босия избухна в социалните мрежи срещу наглостта на руския посланик
Коментари Харесай

Николай Колев - Босия към руския посланик: Имате манталитет на колхозничка

 Николай Колев-Босия " избухна " в обществените мрежи против наглостта на руския дипломат у нас Елеонора Митрофанова. Ето какво споделя той:

ДО ПОСЛАНИКА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ

ЕЛЕОНОРА МИТРОФАНОВА

Ето какво сте споделила пред българска медия:

Русия е освободила България от турско иго и хората го помнят. Това съобщи пред Би Ти Ви съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

Държа да ви кажа, че още с идването си вие започнахте да ни " учите " какъв брой би трябвало да сме ви признателни и даже да ви бъдем задължени вечно поради руско-турските войни, които имат за единствена цел да имате достъп до Проливите и да извършите имперската си фантазия от 16 век да бъдете най-голямата международна империя и да решавате какво да вършат другите нации по земята. Това вие наричате в тогавашната си тактика " Русия-Трети Рим ".

Вие очевидно имате нрав на колхозничка, тъй като продължавате да ни се представяте като " освободители ", а не като завоеватели, каквата е истината. Ако сте грамотна бихте прочели книгата на вашия прочут посланик и журналист Сергей Спиридонович Татищев " История российской дипломатий " издадена през 1890 година в Санкт Петербург.

Не е неприятно да знаете, че Русия е била изрично срещу обединяването на България и когато все пак става факт, вие насъскахте стратегическия си " сътрудник " -Сърбия да нападне България в тил, когато цялата ни армия е била на българо-турската граница. Организирате и финансирате така наречен " Септемврийско въстание, така наречен " Партизанско придвижване ", а след 9-ти септември 1944 се развихрихте, когато превзехете с оповестяване на война територията ни без да има против вас нито един изстрел.

По време на ПСВ нападнахте без никакъв мотив България и бомбардирахте спокойно население по севрното ни Черноморие.

След влизането ви през 1944 година в страната ни по вашата " тактика " избихте десетки хиляди българи и за следващ път прибрахте полезностите и златото ни. По този метод се опитахте да превърнете българските жители в крепостни селяни, каквито у вас бяха всички елементарни хора до 1861 година

Фалшифицирахте историята ни, ограничавахте достъпа ни същинското обучение и просвета, отнехте ни собствеността, унищожихте физически интелигенцията ни и се самоназначихте за " Двойни освободители "!

Такава безочливост ми идва допълнително.

Ако не сте учили задоволително и не знаете истината, просто би трябвало да се откажете от посланичеството си и да се върнете да си доучите. Ако го вършиме съзнателно-тогава ви разгласявам за Персонна нон грата в страната ни.

Не се обръщам към вас с " Ваше превъзходителство ", тъй като вие превъзхождате естествените хора само с безочливост, плиткоумие и липса на морал.

Нека тези, които превъзхождате по горните индикатори се обръщат към вас с " Ваше превъзходителство ".

За страдание у нас има и такива и те окончателно са във властта. А са във властта заради вашата и на други империи предпочитание.

Накрая желая да ви обясня какво значи иго, тъй като вие явно не знаете. Роб е човек, който не заплаща налози заради липса на благосъстоятелност, не може да напуща господаря си тъй като е негова благосъстоятелност и рискува живота си и не може да заема административни постове.

Ако вие знаехте този термин, не бихте заменили точния термин " османско господство по българските земи с вашето " иго ". Защото българинът, тогава, е плащал тежки налози, търгувал е с Европа, Азия и Африка, имал е дом, семейство земя и бизнес.

За мен вие и вашите сътрудници сте нежелани в република България!

9 май 2021 година

Без грам почитание:

София

Николай Колев-Босия
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР